Transport si retururi

Livrarea produselor


Majoritatea produselor de pe site sunt realizate manual cu mult drag la noi in Atelier. De aceea, pregatirea, realizarea si finalizarea comenzilor dureaza 2 - 3 zile. Livrarea comenzilor prin intermediul firmelor de curierat dureaza 1 - 2 zile. 

Fabrica De Accesorii (fabricadeaccesorii.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România (Bucuresti)

 • FAN Courier Bucuresti, Livrare in 1-2 zile, 11,00 RON

România (cu exceptia Bucuresti)

 • FAN Courier Tara, 19,00 RON


Returul produselor


Daca un produs achizitionat de la FabricaDeAccesorii nu te multumeste 100%, il poti returna in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.


Pentru a returna un produs realizat de Atelierul nostru trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 1. Contacteaza-ne pe mail sau telefonic pentru a inregistra cererea de retur. Pe mail ne poti scrie la: info@fabricadeaccesorii.ro . Telefonic ne poti contacta la 0766.355.441
 2. Dupa apobarea cererii de retur, produsele pot fi returnate la adresa Bd. Energeticienilor 9E, sect. 3, Bucuresti fie fizic (la adresa de mai sus) fie prin curier.
 3. Rambursarea banilor platiti pe produs va fi realizata in contul specificat de client, daca nu s-a convenit altfel.

In cazul in care primesti un alt produs decat cel comandat te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Ne poti contacta pe mail - info@fabricadeaccesorii.ro sau telefonic - 0766.355.441. Toate costurile de transport al produsului corect vor fi suportate de Atelierul nostru.


Conditii generale pentru returul produselor vandute de FabricaDeAccesorii:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. 
 • Returul se face cu etichetele initiale intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
 • Produsele fashion - costumase, hainute, trusourile de botez, lumanarile, prosoapele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi, fara urme de utilizare, fara urme de spalare sau curatare.
 • Produsele de ingrijire personala si cosmetice, din motive de protectie a sanatatii clientilor, aceste produse nu pot fi returnate decat dacăa nu au fost utilizate, desigilate sau testate


IMPORTANT!
Produse ce fac exceptie (NU SE POT RETURNA ) de la exercitarea dreptului de retur:
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
– Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
– Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.
– Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostintă de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.


Daca ai nelamuriri sau doresti informatii suplimentare ne poti contacta pe mail - info@fabricadeaccesorii.ro sau la telefon - 0766.355.441