Pahare nunta miri

Iti doresti un eveniment de neuitat si vrei sa folosesti accesorii elegante la masa, cum ar fi pahare nunta miri? Orice cuplu care urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa isi faca o lista cu cele necesare pentru nunta, iar paharele de sampanie cu picior sunt un must.


Cum alegi pahare nunta miri potrivite pentru stilul nuntii voastre?

Inainte de toate, trebuie sa ai in vedere stilul nuntii. De exemplu, daca nunta este una rustica sau traditionala, cele mai bune pahare pentru miri sunt decorate cu iuta. In zilele noastre, cuplurile practice aleg impreuna cu seturile de pahare pentru miri si accesorii aferente, cum sunt seturile pentru taierea tortului sau pahare speciale pentru invitati (nasi, cavaleri onoare, domnisoare onoare).

Cu cat comanda este mai mare, cu atat mirii trebuie sa tina cont de un al doilea aspect si anume bugetul de nunta.

Tema nuntii, vestimentatia mirilor si paleta cromatica folosita pentru decorul salii de receptie sunt alte criterii de selectie pentru pahare. Cu cat evenimentul este mai elegant, cu atat mirii trebuie sa selecteze pahare de nunta mai frumoase, decorate sofisticat sau pictate manual.

Niciodata nu vei da gres daca alegi pahare nunta pentru miri imbracate festiv, cum sunt modelele mire si mireasa. La aceste accesorii deosebite, poti sa alegi invitatii nunta, pernute de verighete si marturii Mrs & Mr.


Decorul potrivit pentru pahare de nunta pentru miri

Dupa ce ai ales tema nuntii si te-ai sfatuit cu nasii asupra coloristicii folosite pentru aranjamentul salii de petrecere, poti sa alegi un decor personalizat pentru paharele de nunta. Fotografiile cu pahare miri nunta pe care le vezi online sunt orientative, in sensul ca poti schimba culorile, dar chiar si accesoriile care completeaza decorul paharelor.

Astfel, daca vrei sa comanzi un set pahare de nunta miri si nasi, alege un set de pahare lucrate manual. Acestea pot fi imbracate cu tulle, puf, iuta, dantela, pietricele strass si alte detalii deosebite, care se regasesc si in vestimentatia protagonistilor principali ai nuntii.


Cum sa comanzi pahare de nunta pentru miri la un pret accesibil?

Multe cupluri obisnuiesc sa sondeze terenul inainte de a lansa comanda finala. Ca si sursa de inspiratie, exista retelele de socializare, blogurile si magazinele online, care ofera printre accesoriile de nunta si botez o multime de modele de pahare nunta miri. Incepand cu Pinterest, unde poti vedea ultimele tendinte in materie de nunti, trecand prin Facebook, unde gasesti numeroase pagini cu accesorii, poti sa treci la comanda propriu-zisa dupa ce ai rasfoit in prealabil mai multe site-uri de nunti si ai comparat preturile la produsele preferate.


De ce sunt importante pahare nunta pentru mire si mireasa in ansamblul nuntii?

Asa cum le spune si numele, paharele de nunta mire si mireasa sunt folosite pentru toast. Acest obicei originar din Grecia este astazi o traditie care se respecta si la nuntile din Romania. Primul toast de la nunta este tinut de cavalerul de onoare in cinstea mirilor, motiv pentru care se cuvine ca prietenii apropiati ai mirilor (domnisoarele si cavalerii de onoare) sa bea de asemenea sampanie din pahare speciale.

Un toast in cinstea miresei poate sa propuna si mirele. Alte persoane avizate sa tina un discurs in cinstea proaspetilor insuratei sunt nasii, parintii mirilor si, desigur, cea mai buna prietena a miresei, domnisoara de onoare.

Oricat de importanta este traditia toastului de nunta, pentru ca discursurile sa nu devina plictisitoare, urarile nu trebuie sa dureze mai mult de cateva minute. Toastul poate sa inceapa dupa ce toti invitatii isi ocupa locurile.


Sfaturi:

* Pentru ca toti cei prezenti sa auda clar urarile de nunta, toastul trebuie rostit la microfon. Asa ca stabileste inainte cu dj-ul momentul in care va fi rostit discursul. El trebuie sa fie pregatit, poate sa asigure si o atmosfera romantica de fundal punand melodii consacrate pentru acest moment special.

* Daca esti viitor mire, o viitoare mireasa sau unul dintre invitatii care urmeaza sa sustina un toast, pregateste inainte de nunta textul pe care urmeaza sa il rostesti. Noteaza-l pe o foaie de hartie. Este bine sa citesti discursul. Chiar daca l-ai memorat, este bine sa ai la indemana foaia pe care ai notitele. Nu se stie niciodata cand poate aparea tracul sau blocajul in discurs.

* Nu uita sa il rogi pe fotograf sa imortalizeze acest moment special pe obiectiv. O poza valoreaza cat o mie de cuvinte. Asa ca surprinde acest moment important.

* Si, mai ales, ai grija ca dupa nunta sa pastrezi setul de pahare toast miri intr-un loc special, cum ar fi o vitrina. Sau poti pastra si adapta obiceiul grecesc: sparge-le.

Comentarii