Fabrica De Accesorii
Telefon:  0766.355.441
Marturii nunta - sunt necesare?

 

O mica parte din cuplurile care se casatoresc incep sa-si puna intrebarea daca marturiile de nunta sunt necesare, daca vor mai achizitiona aceste produse pentru a le darui invitatilor. De cele mai multe ori insa, aceste intrebari se nasc din dorinta de a mai face economii, de a mai taia din cheltuielile de nunta.

Insa, pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie mai intai sa cunoasteti mai multe lucruri referitoare la aceste marturii nunta, si anume:

1. semnificatia lor;

2. daca va reprezinta produsele pe care le-ati gasit?

3. costurile marturiilor de nunta.

1. Ce sunt marturiile de nunta? Sunt mici cadouri oferite invitatilor drept multumire pentru participarea la eveniment. Deci, a renunta la marturii inseamna, simbolic vorbind sa nu spuneti un simplu „multumesc” pentru participare.

2. Oferta este atat de variata incat este imposibil sa nu gasiti ceva care sa va reprezinte. Mai mult decat atat, unele cupluri aleg sa conceapa produse noi, sa le personalizeze pe cele pe care le-au gasit sau sa le faca singuri.

3. Referitor la costuri, puteti gasi marturii nunta ieftine, saculeti si cutiute cu bombonele, figurine din sticla sau ceramica, produse lucrate manual, toate la preturi acceptabile. Desigur ca veti gasi si produse de lux sau ce necesita un timp mai indelungat de fabricatie, al caror pret este pe masura. Oricum, concluzia este ca preturile sunt variate, pentru toate bugetele, de la cel mai mic, la unul mare.

 

Avem si nunta si botez. Ce alegem?

In cazul in care aveti si nunta si botez in cadrul aceluiasi eveniment, puteti alege sa oferiti si marturii de nunta si de botez (pentru bugetele care sustin aceasta alegere). Daca bugetul este limitat, iar aceasta optiune vi se pare costisitoare, puteti alege doar marturii botez, cadouri pentru prima petrecere a bebelusului vostru.

La petrecerea de botez pot veni parinti cu copiii lor. Daca aranjati o masa separata pentru copii, puteti alege si articole de petrecere pentru copii, farfurii, pahare, servetele cu diverse personaje din desene animate; asa ii puteti tine ocupati (pentru o perioada), iar parintii se pot distra fara grija copiilor.

Acest articol a fost publicat pe Monday 13 January, 2014.
Opinii curente: 0
Scrieti opinie
Spune unui prieten
Spune unui prieten despre acest articol:  
Sigla Fabrica De Accesorii
Informatii utile Despre noi
Conditii de utilizare
Garantia 100%
Asistenta clienti Cum cumpar
Livrare & Plata
Contact
Ghid de cumparaturi
Diverse Texte invitatii nunta
Texte invitatii botez
Texte invitatii nunta clasice
Texte invitatii nunta moderne / haioase
Texte invitatii nunta si botez
Texte invitatii botez gemeni
Copyright © 2009-2018 - FabricaDeAccesorii.ro
Toate drepturile rezervate.

Optimizare Seo: www.okkwebmedia.ro !