Fabrica De Accesorii
Telefon:  0766.355.441
Conditii de utilizare

Termeni si conditii

FabricaDeAccesorii este un magazin virtual ce comercializeaza articole si accesorii destinate organizarii si decorarii evenimentelor personale – nunti, botezuri, aniversari.

Noi, echipa FabricaDeAccesorii ne dorim ca toti utilizatorii nostri, fie ca sunt clienti, fie ca sunt doar vizitatori sa fie 100% satisfacuti de produsele, serviciile si informatiile prezentate pe siteul nostru.

Conditiile de utilizare prezentate mai jos va vor ajuta sa intelegeti nivelul de calitate (al produselor/ serviciilor/ informatiilor) la care sa va asteptati din partea Fabricii de Accesorii.

Totodata, prin navigarea, utilizarea si plasarea unei comenzi pe siteul nostru inseamna ca ati citit si acceptat conditiile de utilizare prezentate mai jos.

Utilizarea siteului

Toate informatiile prezentate pe siteul nostru, FabricaDeAccesorii.ro au drept de autor.

Aici includem: pozele produselor si serviciilor, descrierile aferente, informatiile referitoare la produse si servicii, denumirile sunt proprietate intelectuala a Fabricii de Accesorii si a partenerilor colaboratori. Continutul siteului FabricaDeAccesorii.ro nu poate fi utilizat, transmis, reprodus, distribuit in scopuri comerciale fara acordul nostru. Orice intentie de a reproduce sau utiliza informatii prezentate pe site,  partial sau total, trebuie adusa la cunostinta Fabricii de Accesorii telefonic la numerele din sectiunea contact sau pe mail la info@fabricadeaccesorii.ro.

Livrarea produselor

In mod obisnuit livrarea produselor dureaza intre 2 si 7 zile de la confirmarea comenzii. In cazul in care produsele necesita un timp mai mare de lucru sau nu sunt pe stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic.

Magazinul online FabricaDeAccesorii.ro nu poate fi raspunzator de pierderea, deteriorarea si / sau intarzierea produselor cauzate de: furnizarea unor informatii eronate sau incomplete (informatii furnizate de catre client), forta majora sau interventia unei terte parti.

Confidentialitatea informatiilor

Pentru a face o comanda pe siteul nostru aveti mai multe variante: comanda telefonica, comanda rapida (fara cont), comanda prin intermediului unui cont de cumparaturi.

Toate informatiile cerute de site sau de operatorii umani sunt necesare pentru buna desfasurare a procesului de achizitie.

Siteul FabricaDeAccesorii.ro garanteaza confidentialitatea informatiilor; nu vor fi incredintate unei terte parti sub nici o forma.

Siteul FabricaDeAccesorii.ro este administrat de Vamanu Paul Intreprindere Individuala.

Informatii privind securitatea produselor

Toate jucariile/ figurinele / plusurile pe care le gasesti in catalogul nostru online sunt in conformitate cu Reglementarile Europene privind Securitatea Jucariilor si poarta marca CE si recomandarile pentru varsta copilului.

Baloanele trebuie umflate de catre un adult sau sub supravegherea unui adult. Copii sub 8 ani trebuie supravegheati de catre un adult cat timp se joaca cu baloanele.

Atentie: Jucariile si baloanele nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani, exceptie facand produsele special destinate acestora.

Returnarea produselor

Noi, Fabrica de Accesorii, vrem sa fiti multumiti (in calitate de client) de orice produs sau serviciu achizitionat de la noi. In cazul in care alegerea facuta nu va satisface dorintele, puteti returna produsele in ambalajul initial, sigilat (acolo unde este cazul), intact si in numar complet. Ne trebuie doar datele voastre (nume, numar comanda sau alte date pentru identificarea comenzii) si cererea de returnare sau schimbare a produselor.

Intentia de returnare a produselor trebuie comunicata in termen de 10 zile de la primirea comenzii.

Pentru mai multe detalii puteti consulta Garantia 100%.

Descrierea produselor

Am depus toate eforturile pentru ca descrierile si prezentarile produselor sa fie cat mai aproape de realitate. Cu toate acestea, exista situatii in care produsul final sa difere usor fata de prezentarea noastra.

Aceste diferente sunt legate de cele mai multe ori de nuantele de culoare; ele pot aparea din mai multe motive: setari diferite ale contrastului / culorilor monitoarelor, tipul monitoarelor (crt, lcd, led) sau alte motive independente de noi.

In cazul in care aveti neclaritati referitoare la descrierile produselor, informatiile prezentate, fotografiile produselor sau alte aspecte referitoare la site, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele din sectiunea de contact sau pe mail la info@fabricadeaccesorii.ro.

Plata comenzilor

Plata comenzilor se poate realiza in mai multe modalitati:

- Plata in sistem ramburs: la primirea coletului/ coletelor, contravaloarea produselor se achita reprezentantului firmei de curierat. Este cea mai utilizata modalitate de plata.

- Plata in cont bancar, conform facturii proforme primite pe mail. In acest caz, produsele vor pleca de la noi dupa confirmarea platii (confirmarea platii dureaza 1 – 2 zile in functie de teritoriul de resedinta). Aceasta modalitate este preferata de clientii din afara tarii.

 

Sigla Fabrica De Accesorii
Informatii utile Despre noi
Conditii de utilizare
Garantia 100%
Asistenta clienti Cum cumpar
Livrare & Plata
Contact
Ghid de cumparaturi
Diverse Texte invitatii nunta
Texte invitatii botez
Texte invitatii nunta clasice
Texte invitatii nunta moderne / haioase
Texte invitatii nunta si botez
Texte invitatii botez gemeni
Copyright © 2009-2018 - FabricaDeAccesorii.ro
Toate drepturile rezervate.

Optimizare Seo: www.okkwebmedia.ro !